Bucate traditionale romanesti
25 mai 2018
12:07:24

Magazin
Virtual

Oferta
Companii
Traditii si
obiceiuri
Locuri
rustice

Muzee
 
Cadouri traditionale romanesti de Primavara si de Paste
» Contul meu
» Cosul de cumparaturi
» Efectuarea platii
Categorii
Cadouri
Martisoare
Ceramica traditionala
Icoane bizantine
Masti
Papusi decorative
Pictura taraneasca pe sticla
Obiecte din lemn
Multimedia
Ceramica decorativa
Impletituri
Jucarii din lemn
Suveniruri
Cautare rapida
 
Folositi cuvinte care sa caracterizeze produsul pe care il cautati.
Cautare avansata
Google
Informatii
Expediere si retururi
Confidentialitate
Conditii de utilizare
Contactati-ne
Asistenta
Asistenta pentru noi utilizatori
Disponibilitate produse
Oferte promotionale
Preturile
Garantiile oferite
Noutati
Farfurie pentru oua (FO3)
Farfurie pentru oua (FO3)
25.00Lei
Disponibilitatea produselor in ArtaTraditionala.ro Disponibilitatea produselor in ArtaTraditionala.ro

Disponibilitatea produselor
Termenul de livrare estimat de noi si care apare in pagina de prezentare pentru fiecare produs se refera la timpul necesar pentru ArtaTraditionala.ro de a achizitiona produsul din momentul in care ati facut comanda. Acest timp nu include timpul de transport necesar pentru ca obiectul (obiectele) comandat(e) sa ajunga la Dumneavoastra. Momentul expedierii depinde de optiunea de expediere pe care o alegeti (GRUPAJ - toate produsele vor fi expediate in acelasi transport sau INDIVIDUAL - produsele sunt expediate pe masura ce produsele devin disponibile) iar timpul de transport de modalitatea de transport.
Noi vom estima pentru dumneavoastra data de expediere si termenul de livrare in functie de disponibilitatea produsului si a optiunii de expediere alese. Data de expediere estimata va apare pe formularul de comanda.
Odata comanda facuta, veti putea vedea atat data expedierii cat si termenul de livrare estimate in e-mail-ul de confirmare a comenzii cat si in sumarul comenzii din contul Dumneavoastra.
Lista urmatoare prezinta cateva tipuri de estimare a disponibilitatii produselor pe care le gasiti in magazinul nostru:
- Expediere in 48 ore: ne asteptam ca acest produs aflat in stoc sa fie gata de expediere in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii Dumneavoastra.
- Expediere in 3-4 zile: asteptam primirea produsului de la un distribuitor/producator apropiat si il pregatim pentru expediere in 3-4 zile de la plasarea ordinului.
- Expediere in 1-2 saptamani: asteptam primirea produsului de la distribuitor/producator si il livram in 1-2 saptamani de la plasarea comenzii.
- Expediere in 2-3 saptamani: asteptam primirea produsului de la distribuitor/producator si il livram in 2-3 saptamani de la plasarea comenzii.
- Expediere in 30-45 zile calendaristice: asteptam primirea produsului de la distribuitor/producator si il livram in 30-45 zile calendaristice de la plasarea comenzii.
- Expediere la comanda: Acest produs este executat la comanda dumneavoastra si va fi livrat conform termenului expus in pagina de prezentare a produsului. Trebuie sa obtinem acest produs direct de la producator.
- Disponibilitate limitata: Deoarece produsul este executat manual, piesa cu piesa, de catre artizani individuali si, din aceasta cauza, mai multe comenzi pot sa astepte la rand inaintea Dumneavoastra, este posibil ca termenul de executie pentru mai multe bucati sa fie prea mare. Noi estimam si va oferim, imediat dupa plasarera comenzii, situatia exacta a numarului de comenzi care asteapta la rand precum si termenul de livrare. Daca termenul vi se pare prea mare, puteti cauta alte produse asemanatoare celui dorit.
- Comanda speciala: Acest produs este realizat in anumite conditii. Pentru a afla mai multe detalii despre disponibilitatea si termenul de livrare este necesar sa ne contactati la adresa - Nedisponibil: Acest produs nu este momentan disponibil pentru comanda. In clipa in care vom primi acest produs, va vom informa despre disponibilitatea lui pentru livrare. Pentru aceasta este necesar sa activati optiunea de a primi instiintari despre produsul respectiv in caseta INSTIINTARI ce apare in fiecare pagina de prezentare a produsului.
Va rugam sa tineti cont de faptul ca disponibilitatea afisata pentru un produs poate sa nu fie valabila pentru mai multe produse de acelasi fel. Va vom informa prin e-mail daca vreunul din produsele din comanda Dumneavoastra se dovedeste a fi nedisponibil.
Daca aveti vreo intrebare despre disponibilitatea unui produs anume, va rugam sa ne contactati la
In general, ne straduim sa pastram cat mai aproape de realitate lista disponibilitatii la comanda a unui produs. Onorarea comenzilor pentru mai multe produse de acelasi fel poate dura mai mult timp daca acestea sunt realizate manual.

Continua

Cosul de cumparaturi
Nici un produs
Monede
Resurse despre Romania
Resurse despre Romania

 Pagina de imobiliare
 Portal de afaceri imobiliare

 Galeria virtuala Artloggia
 Artloggia iti ofera o experienta unica si...
 Connectus
 Un produs gândit în România...
1. The Eliznik Romania pages
 Traditional folk costumes, dances, music from the ethnographic regions of Romania
2. Dor de duca
 "unde sa nu stai acasa"
3. Dacia Nemuritoare
 Un grup virtual format din pasionati de istoria poporului roman...
4. Cafeneaua.com
 Club de cultura si conversatie. Articole, forumuri si blog-uri personale.
5. Romanian Folklore
 Colectie de pagini ale unor cunoscuti interpreti de muzica populara...
Arhiva de resurse
Formular de propuneri
Catalog on-line
Catalogul on-line
 Toate produsele din  magazin disponibile cu un  singur  click

Copyright ©ArtaTraditionala.ro 2002 - 2006. Toate drepturile rezervate.
  25 mai 2018  

  11623445 afisari incepand din data: Sâmbătă, 19 octombrie 2002